Eдин победител, при когото късметът в OLX проработи 2 пъти за по-малко от месец OLX НОВИНИ

Eдин победител, при когото късметът в OLX проработи 2 пъти за по-малко от месец


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/https://blogolxbg.com/e%d0%b4%d0%b8%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%bf%d1%80%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b9%d1%82%d0%be-%d0%ba%d1%8a%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b2-olx-%d0%bf%d1%80%d0%be/?fields=og_object{engagement{count}},share{comment_count}&access_token=372642099481812|d500da05ddcbae68a58aabd9ac2dcbb4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/blogolxb/public_html/wp-content/themes/olxblog/functions/wp-utils.php on line 325

Сигурно се досещате, че дойде моментът да ви представим победителя в януарската кампания “Продай автомобила в OLX и спечели ваучер за автоаксесоари на стойност 500 лв”. Бързаме да ви споделим за срещата с него в нашия офис, където дойде преди броени дни, за да получи своята награда.  С радост ни съобщи новината, че вече успешно е продал автомобила си през OLX, с което се чувства печеливш от платформата цели 2 пъти в рамките на 20 дни!

Имахме удоволствието да се запознаем лично с Иван от София и му благодарим, че отдели няколко допълнителни минути, за да сподели за своето потребителско изживяване в платформата:

ОLX: Иване, честито още веднъж! Как се чувстваш като победител и лесно ли беше да се включиш в играта?

Иван: Чувствам се страхотно! Беше лесно и определено беше голяма изненада, пожелавам усещането на всеки!

ОLX: Отдавна ли използваш OLX и като какъв си го използвал до участието си в играта – купувач или продавач?

Иван: От 3-4 години активно използвам платфромата, сега като се замисля – повече като продавач, като OLX определено е предпочитаното място за онлайн продажби за мен.

ОLX: Кои са стоките, които продаваш най-често и какво ти харесва най-много при продаването в ОLX?

Иван: Продавам основнo автоаксесоари, авточасти, като цяло в категория Автомобили, лодки, каравани. Това, което най-много ми харесва е, че е лесно да пуснеш обява в платформата и изключително удобно купувачите директно да се свързват с мен, както им е удобно и по всяко време, без да имам повече ангажимент за това, след като съм пуснал обявата.

ОLX: Как ти се стори изживяването на продавач на автомобил – получи ли достатъчно контакти обявата ти?

Иван: Да, определено съм много доволен, получавах поне по 5 запитвания на ден и най-хубавото е, че в крайна сметка продадох автомобила през OLX… и то за около 20 дни, след като пуснах обявата…Вярно е, че колата бе в отлично състояние, макар и втора употреба, но не очаквах толкова бърза продажба.

ОLX: Би ли споделил каква марка бе автомобила, който продаде?

Иван: Разбира се, АUDI A3 – това е любимата марка автомобили на мен и сина ми 🙂

ОLX: Ако трябва да опишеш с 3 думи потребителското ти изживяване в OLX, кои са те?

Иван: Бързо, лесно, удобно.

ОLX: За какво смяташ да похарчиш ваучера – тунинг, необходима подмяна на автоконсумативи или друго?

Иван: Тунинг, автокозметика, за да придам още по-добър и поддържан вид на новата ми кола.

Благодарим на Иван за споделеното и му пожелаваме много положителни емоции с новата си кола … и с продажбите в OLX:)