Победителят в играта за iPhone X OLX НОВИНИ

Победителят в играта за iPhone X


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/https://blogolxbg.com/hello-world/?fields=og_object{engagement{count}},share{comment_count}&access_token=372642099481812|d500da05ddcbae68a58aabd9ac2dcbb4): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/blogolxb/public_html/wp-content/themes/olxblog/functions/wp-utils.php on line 325
Време е да представим победителят в играта за iPhone X, който е новия горд собственик на страхотния смартфон!
Припомняме, че в края на януари в OLX се проведе игра, в която всеки потребител публикувал 3 обяви в посочения период, участваше в томбола за iPhone X.

Ето и кратко интервю с победителя:
OLX: Честито! Представете се с няколко думи:
А: Казвам се Александър Джоков, от град Септември. Работя като счетоводител, имам две деца – син на 30 години и дъщеря на 10, която много ще се зарадва на наградата.

OLX: От кога ползвате OLX и какво продавате?
А: Ползвам платформата от много години, предимно за да намирам стоки и вещи на много изгодни цени. Наскоро реших да освежа жилището си и се разделих с много мебели и различни уреди, като хладилник и печка. Успях да ги продам бързо и се радвам, че имат нови собственици, които да им се радват, вместо да се озоват на боклука.

OLX: Какво бихте посъветвали хората, които се притесняват да пускат обяви в платформата?
А: Предполагам, че много хора не публикуват обяви, защото си мислят, че няма какво да продадат. От личен опит мога да кажа, че всеки има вещи в дома си, които да продаде: дали това ще бъдат стари мебели, уреди, нежелан подарък, или друг артикул, който ни е омръзнал. Съветвам хората да не се притесняват и да продават, защото така хем разчистваме място в дома си, хем изкарваме допълнителни пари към семейния бюджет.

OLX: Очаквахте ли да спечелите наградата от играта “Публикувай 3 обяви и спечели iPhone X”?
А: Участвал съм в много подобни игри, обичам да предизвиквам късмета си, но досега не бях печелил нищо. Изключително съм доволен, че съдбата избра мен за победител от над 30 000 човека, наистина не съм очаквал, че ще спечеля! Тази награда дойде в особен за мен момент и съм благодарен, че ще мога да зарадвам малката си дъщеря.